AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçının ağardığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçının ağardığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçının ağardığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçının ağardığını gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Kahve falında arkadaşının saçlarının ağardığını görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçının ağardığını görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçlarının ağardığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının ağardığını görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin saçlarının ağardığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, rızkının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçının ağardığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçların ağardığını görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları ağarmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir