AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını boyalı görmek

Kahve falında arkadaşının saçını boyalı görmek

Kahve falında arkadaşının saçını boyalı görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını boyalı gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Kahve falında arkadaşının saçını boyalı görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saç boyattığını görmek donanımlı kılacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının boya yaptığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında saç kızıl boyatmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında saçını yeşile boyatmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında saçının boyanmasını görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin saçını boyalı görmek kendi işinin başına geçeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl saç boyatmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir