AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın abisini görmek

Kahve falında arkadaşın abisini görmek

Kahve falında arkadaşın abisini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın abisini gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşının abisini görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın abisinin öldüğünü görmek sıkılacağı bir haber almaya, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının abisini görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın abisini görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında üvey abisini görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında abisini asker görmek yeni bir hayat kuracağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerdeki abisini görmek bahtının da çok parlak olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında büyük abisini görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir