AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisi tarafından öldürülmek

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında abisini öldürmek canının kıymetini bileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında abisi ölmek hayallerin gerçekleştirileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret etmektedir.

Kahve falında abisin öldüğünü görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın abisinin öldüğünü görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abisini öldüğünü duymak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında abisini öldü görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir