Kahve falında evliyken gelin olmak

Kahve falında evliyken gelin olmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyken gelin olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında evli birini gelin görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin gelin olduğunu görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadının gelin olmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına inanılır.

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyken gelin olduğunu görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evli gelin görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadını gelin görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olan birinin gelin olduğunu görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir