Kahve falında elinde kına olduğunu görmek

Kahve falında elinde kına olduğunu görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bütçesinin genişleyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kına olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına inanılır.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi ellerini kınalı görmek yardımcı olmayacağına, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek eline kına yakmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, parasının azalacağına inanılır.

Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini kınalı görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir