AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak hayır getirecek bir yola girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Kahve falında eşine arkadan yaklaşmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalettir.

Kahve falında zinaya yaklaşmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğe yaklaşmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir