AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe gelinlik giydirmek

Kahve falında erkeğe gelinlik giydirmek

Kahve falında erkeğe gelinlik giydirmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, koyu muhabbette kalacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe gelinlik giydirmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin gelinlik giymek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğe gelinlik giydirmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında erkek gelinlik giymek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işarettir.

Kahve falında hamileyken gelinlik giymek isabetli girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işarettir.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir