AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında erkeğin gelinlik giymek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe gelinlik giydirmek ailevi sorunlar yaşanacağına, maddi gücünün eksileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında erkek gelinlik giymek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve nişanlanmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında giydiği gelinliği görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbanlı gelinlik giymek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında turuncu gelinlik giydiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir