AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe bağırmak

Kahve falında erkeğe bağırmak

Kahve falında erkeğe bağırmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hep yerinde sayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yakında hedefine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe bağırmak gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Kahve falında bir erkeğe bağırmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğa bağırmak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe bağırmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuzenine bağırmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna bağırmak iyi bir kariyer edineceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşa bağırmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığa bağırmak mevki makam sahibi olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmenine bağırmak gelirinden yana memnun olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir