AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna bağırmak

Kahve falında çocuğuna bağırmak

Kahve falında çocuğuna bağırmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna bağırmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Kahve falında erkek çocuğa bağırmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında çocuğa bağırmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Kahve falında çocuğuna bağırmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında haykırarak bağırmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında acıdan bağırmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeter diye bağırmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kavga etmek bağırmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir