AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa bağırmak

Kahve falında kalabalığa bağırmak

Kahve falında kalabalığa bağırmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, dertlerinden kurtulacağına, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında kalabalığa bağırmak gördüyseniz:

  • Yorumlara veya bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında kalabalığa bağırmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaya bağırmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kimseye bağırmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine bağırdığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bağırdığını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında bağırmak çığlık atmak şansının yaver gideceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye bağırmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haykırarak bağırmak problemlerinin biteceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir