AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenine bağırmak

Kahve falında kuzenine bağırmak

Kahve falında kuzenine bağırmak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzenine bağırmak gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Kahve falında kuzenine bağırmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kuzeniyle öpüştüğünü görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kuzene aşık olmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzeniyle nişanlanmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenin evlendiğini görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenimin nişanlandığını görmek ömür boyu başarılı olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kuzenin görmek nazara geleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir