AnaSayfa / Genel / Kahve falında eriyen buz görmek

Kahve falında eriyen buz görmek

Kahve falında eriyen buz görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eriyen buz gördüyseniz:

  • İyimser düşünmeseniz de, iyimser görünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında buz eritmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında eriyen buz görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ermiş görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında er asker görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erzincanua gitmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında ermiş kayısı görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş eritmek amaçlarını yerine getireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kadın ermiş görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir