AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ermiş görmek

Kahve falında bir ermiş görmek

Kahve falında bir ermiş görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, rahatlayacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, maddi anlamda rahatlamaya, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Kahve falında bir ermiş gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Kahve falında ermeni mezarlığı görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata eritmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar eritmek yakında başlayacak aşk macerasına, kısmetlerin azalacağına işaret eder.

Kahve falında er rahman ismini görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ermiş mezarı görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında bakır eritmek onu doyasıya yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında eriyen kar görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, parasal krizler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir ermiş görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir