AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş eritmek

Kahve falında gümüş eritmek

Kahve falında gümüş eritmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisini korumaya alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş eritmek gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında gümüş eritmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında er rahman ismini görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında er asker görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ermiş kayısı görmek zor durumda kalınacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ermiş adam görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek eritmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tavada yağ eritmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Kahve falında ermiş kadın görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir