AnaSayfa / Genel / Kahve falında er asker görmek

Kahve falında er asker görmek

Kahve falında er asker görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında er asker gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Kahve falında er asker görmek ömrün uzun olmasına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ermeni mezarlığı görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata eritmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağ eritmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında altın eritmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ermeni evi görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında buz eritmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Kahve falında eritilmiş yağ görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir