AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz eritmek

Kahve falında buz eritmek

Kahve falında buz eritmek o işten ekmek yiyeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında buz eritmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Kahve falında eriyen buz görmek masraflarının azalacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Kahve falında buz eritmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında erzincanua gitmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında er görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ermiş görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında er rahman okumak mesleğinde çok başarılı olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına tabir olunur.

Kahve falında erzuruma gitmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir