AnaSayfa / Genel / Kahve falında erimiş karda yürümek

Kahve falında erimiş karda yürümek

Kahve falında erimiş karda yürümek sıhhat kazanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş karda yürümek gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında erimiş karda yürümek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında erimiş demir görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, saygınlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında erimiş kar görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kemik erimesi görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzların erimesini görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş şeker görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erimiş altın görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kar erimesi görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir