AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemik erimesi görmek

Kahve falında kemik erimesi görmek

Kahve falında kemik erimesi görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, borçların gittikçe artacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kemik erimesi gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Kahve falında kemik erimesi görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erimiş mum görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında erimiş yağ görmek iş hayatında günah işleyeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erimiş plastik görmek parasını ve malını kaybedeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş peynir görmek evdeki nimetin çoğalacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet eder.

Kahve falında erimiş sabun görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında erimiş çikolata görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Kahve falında erimiş demir görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir