AnaSayfa / Genel / Kahve falında erimiş şeker görmek

Kahve falında erimiş şeker görmek

Kahve falında erimiş şeker görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, saygınlığa, yüksek mertebeye geleceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında erimiş şeker gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında erimiş şeker görmek işlerin yeni kapılar açacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzların erimesini görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erimiş kar görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında erimiş dondurma yemek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erimiş peynir görmek çok zor günler yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş sabun görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında erimiş plastik görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir