AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar erimesi görmek

Kahve falında kar erimesi görmek

Kahve falında kar erimesi görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar erimesi gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Kahve falında kar erimesi görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erimiş kar görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş çikolata görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş şeker görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erimiş peynir görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş karda yürümek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erimiş kaşar peyniri görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir