AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ve çilek yemek

Kahve falında erik ve çilek yemek

Kahve falında erik ve çilek yemek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında erik ve çilek yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Kahve falında erik ve çilek yemek maddi gücünün katlanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çilek erik görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik ve çilek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek ve erik görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında çilek tarlasında çilek yemek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çilekli yaş pasta yemek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Kahve falında çilek ve dut yemek çok mutsuz olacağına, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir