AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek erik görmek

Kahve falında çilek erik görmek

Kahve falında çilek erik görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yeni yatırımlar yapacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek erik gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında çilek ve erik görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret eder.

Kahve falında çilek erik görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, zararların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erik ve çilek yemek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında erik ve çilek görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada çilek görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev çilek görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük çilek görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve çilek görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir