AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ve dut yemek

Kahve falında çilek ve dut yemek

Kahve falında çilek ve dut yemek yaptığı çalışmaların heba olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek ve dut yemek gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında çilek ve dut yemek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı çilek yemek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilekli puding yemek de zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında tatsız çilek yemek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede çilek yemek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ çileği yemek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zorlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir