AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik kurusu görmek

Kahve falında erik kurusu görmek

Kahve falında erik kurusu görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bunun da geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Kahve falında erik kurusu gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah kuru erik yemek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında kuru erik görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kara erik görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erik kurusu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında kuru erik toplamak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah erik kurusu görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru erik yemek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, alım gücünü yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında erik ikram etmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir