AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru erik görmek

Kahve falında kuru erik görmek

Kahve falında kuru erik görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, huzuru yakalayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru erik gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Kahve falında siyah kuru erik yemek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru erik görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru erik toplamak maddi açıdan ferahlayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erik kurusu görmek maddi gücünün azalacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işarettir.

Kahve falında siyah erik kurusu görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru erik yemek istenen herşeye kavuşulacağına, dertlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru kara erik görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında kayısı erik görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir