AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam mezarlığa gitmek

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendine olan güvenini yitireceğine delalettir.

Kahve falında akşam mezara gitmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, koyu sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akşam mezar görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kazanç ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akşam okula gitmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam kar yağdığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, eşlerin boşanacağına delalettir.

Kahve falında akşam namazını yanlış kılmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akşam namazı kılmaya çalışmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam dışarı çıkmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir