AnaSayfa / Genel / Kahve falında enseden öpmek

Kahve falında enseden öpmek

Kahve falında enseden öpmek tamamlanmadan kalacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında enseden öpmek gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında enseden öpmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında birini ensesinden öpmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ense öpmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ense okşamak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ensede yılan görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, maddi gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında enseden yaralanmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında enseye üflemek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir