AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek

Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek

Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, güçten düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek hayattan her istediğini alacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ense öpmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında enseden öpmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini ensesinden öpmek kapanan kapıların açılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında erkek ensesi görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ensesinden öpülmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında enseden bıçaklanmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında ense saçı görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir