AnaSayfa / Genel / Kahve falında eniş görmek

Kahve falında eniş görmek

Kahve falında eniş görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eniş gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek kısmetlerin azalacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına rivayet eder.

Kahve falında enes ismini görmek kazancının artacağına,, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geminin en üstünde olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek sıkıntısının biteceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir