AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mevlit okutacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını öldürmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla öpüşmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşlarını görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla kavga etmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, dünya malının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşına aşık olmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir