AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek maddi kayba uğrayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek sağlığının bozulmayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşımı görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşına aşık olmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla evlenmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir