AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hem işinde başarılı olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye odaklanın.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akciğer kanseri olduğunu öğrenmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalettir.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu öğrenmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir