AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek

Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek

Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında annenizin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında annesini kanser olduğunu görmek çok rahat bir hayat süreceğine, verimli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kanser görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine inanılır.

Kahve falında annemin kanser olduğunu görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini kanser olmuş görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi kanser görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi kanser olarak görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir