AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kanser görmek

Kahve falında annesini kanser görmek

Kahve falında annesini kanser görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, meşakkate düşeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet eder.

Kahve falında annesini kanser gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi kanser görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, başarılarının sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi kanser olarak görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi kanser görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında annemin kanser olduğunu görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kanser olduğunu görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin kanser olduğunu görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir