AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi kanser görmek

Kahve falında annemi kanser görmek

Kahve falında annemi kanser görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında annemi kanser gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet eder.

Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, fakirliğinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında annemin kanser olduğunu görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında annesini kanser olmuş görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi kanser görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini kanser görmek endişeli durumların son bulacağına, başarılarının katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi kanser olarak görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında annesinin kanser olduğunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir