AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltilerini görmek

Kahve falında eltilerini görmek

Kahve falında eltilerini görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında eltilerini gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında eltiyi görmek huzurunun yerine geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eltimle kavga etmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, bir süre zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eltiye sarılmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eltimi görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kaynana ve elti görmek dertlerinin sona ereceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında eltiye kızmak adının ülke dışında yayılacağına, bekar ise evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen eltiyi görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir