AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayın babanı görmek

Kahve falında kayın babanı görmek

Kahve falında kayın babanı görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hayırlı haberler duyacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, büyük paralar kazanılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına inanılır.

Kahve falında kayın babanı gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında kayın babasıyla kavga etmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayın babanın öldüğünü görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet eder.

Kahve falında kayın babanı görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elti kayın görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bereketin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir