AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma yemek

Kahve falında elma yemek

Kahve falında elma yemek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, ne yapacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yeniden bir araya geleceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında elma yemek gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Kahve falında yeşil elma yemek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut yemek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet eder.

Kahve falında elma armut yemek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet eder.

Kahve falında elma soyup yemek geçiminin yerinde olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir