AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin hamile olmasını görmek

Kahve falında annenin hamile olmasını görmek

Kahve falında annenin hamile olmasını görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalettir.

Kahve falında annenin hamile olmasını gördüyseniz:

  • Sinirli veya duygusal tepkiler vermek planlara zarar verebilir, daha kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında annemin hamile olduğunu görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya alamet eder.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek çok büyük bir rahata ereceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini hamile görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi hamile olarak görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi anneni hamile görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi hamile görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir