AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi hamile olarak görmek

Kahve falında anneyi hamile olarak görmek

Kahve falında anneyi hamile olarak görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, her istediğini alabileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi hamile olarak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Kahve falında ölen anneyi hamile görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi hamile duymak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi hamile görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin hamile olmasını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin hamile görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen annesini hamile görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir