AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek

Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek

Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, zenginlik içinde olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini hamile gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında annemizin hamile olduğunu görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında hamile anne görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annenin hamile olduğunu görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi hamile kadın görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi annesini hamile görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük bir acı duyacağına delalettir.

Kahve falında annemin hamile olduğunu görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, en tepkedeki kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir