AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi anneni hamile görmek

Kahve falında kendi anneni hamile görmek

Kahve falında kendi anneni hamile görmek hayır işleri yapacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi anneni hamile gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında anneyi hamile kadın görmek sıkıntıların biteceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemi hamile olarak görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında annemi hamile olduğunu görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında hamile anne görmek tatsız durumların yaşanacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ölen anneyi hamile görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annem hamile görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi hamile olarak görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir