AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina aldığını görmek

Kahve falında mandalina aldığını görmek

Kahve falında mandalina aldığını görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında mandalina aldığını gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında mandalina aldığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina ve elma görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış mandalina görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan mandalina almak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında mandalina çiçeği görmek işlerini toparlayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret eder.

Kahve falında mandalina toplamak yemek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir