AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden mandalina almak

Kahve falında birinden mandalina almak

Kahve falında birinden mandalina almak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden mandalina almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında portakal mandalina yemek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina portakal toplamak solan yüzünün güleceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu mandalina görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina ve portakal görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı mandalina görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük mandalina yemek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalettir.

Kahve falında ekşi mandalina yemek düşman olduklarının anlaşılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına yorulur.

Kahve falında soyulmuş mandalina görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir