AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve erik toplamak

Kahve falında elma ve erik toplamak

Kahve falında elma ve erik toplamak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kötü günlerinin biteceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet eder.

Kahve falında elma ve erik toplamak gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Kahve falında elma ve erik toplamak ferahlayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erik elma görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında erik ve elma görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elma erik görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil elma ve erik görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında elma ve erik görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında erik ve incir toplamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir