AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ve elma görmek

Kahve falında erik ve elma görmek

Kahve falında erik ve elma görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik ve elma gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Kahve falında elma ve erik toplamak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma erik görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve erik görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erik ve elma görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, başarıya giden yolların açılacağına alamet eder.

Kahve falında erik elma görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek düşmanından kurtulmaya, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil elma ve erik görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında mürdüm erik ağacı görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir