AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve erik görmek

Kahve falında elma ve erik görmek

Kahve falında elma ve erik görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sayılacağına ve sevileceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve erik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Kahve falında elma erik görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve erik görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında erik elma görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil elma ve erik görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, maddi zararının giderileceğine inanılır.

Kahve falında erik ve elma görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve erik toplamak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papaz erik görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir