AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma ve erik görmek

Kahve falında yeşil elma ve erik görmek

Kahve falında yeşil elma ve erik görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma ve erik gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Kahve falında yeşil elma ve erik görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında elma ve erik toplamak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında erik ve elma görmek önemli kişi haline geleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Kahve falında erik elma görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret eder.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek yaşam standartlarının artacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma erik görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve erik görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek büyük kayıplara uğrayacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir